Memorijalni turnir “Đokica Veljović”

posted in: Vesti | 0

Memorijalni turnir “Đokica Veljović” po 33-ći put održan na igralištu OFK”MORAVA” Katrga, povodom tragično nastradalog fudbalera Đorđa Đokice Veljovića. Tom pirlikom Fudbalski klub “MORAVA” Katrga sa pijatetom se seća  i svih onih koji su kroz istoriju dali svoj nemrljiv doprinos u funkcionisanju i bitisanju kluba a to su: Dragan Vidojević počasni predsednik, Mihajlo Vidojević osnivač i dugogodišnji predsednik kluba, Miško jovanović, dugogodišnji sekretar kluba, Dobrivoje Arnautović, Miladin Lazarević, Milentije Veljović, Borko Majstorović, Peko Gavrilović, Spasović Ljubiša….

Prisutne ekipe: OFK”MORAVA” Katrga, FK”RUDAR” Bresnica, FK”BUDUĆNOST” Stančići, FK”ZADRUGAR” Donja Trepča.

Ispred Fudbalskog saveza turniru prisustvovali: G-din Bošković Draško Predsednik Fudbalskog Saveza Moravičkog okruga, g-din Davidović Petar Generalni sekretar Fudbalskog saveza grada Čačka.

Predsednik Fudbalskog Saveza Moravičkog okruga, g-din Bošković Draško se obratio prisutnima: “Poštovani fudbaleri, poštovana gospodo želim da Vas sve pozdravim u ime Fudbalskog saveza Moravičkog okruga u svoje lično ime i da pre svega čestitam odlično organizovan turnir 33-ći po redu, ja sam ovde na dosta turnira učestvovao i kao igrač i sa svojom ekipom i mislim da oni to rade odlično, a Vama učesnicima čestitam na fer i  korektnoj igri i domaćinu želim da čestitam pobedu na ovom turniru i da poželim mnogo uspeha u daljem takmičenju u Moravičkoj ligi kao i svim ostalim učesnicima. Do Sledećeg sastajanja SREĆNO.”

Sportski pozdrav!

 

Comments are closed.