Konferencija klubova Okružne Moravičke lige

posted in: Vesti | 0

09.08.2022. godine u Lučanima, hotel “MLADOST”  održana je konferencija klubofa Okružne moravičke lige za 2022/2023 godinu.

Posle uvodne reči predsednika Fudbalskog saveza Moravičkog okruga g-dina Draška Boškovića koji se zahvalio FK”OČVČAR” Markovica kao suorganizatoru konferencije, Predsednik je dodelio 3 (tri) lopte FK”JEDINSTVU” iz Puhova koje je proslavilo 50 godina od osnivanja kluba.

Na predlog FK”PRIJEVOR” I FK”RUDAR” izabran je Miloš Ilić iz FK”ORLOVAC 1932″ da bude predsedavajući konferencije.

Od ukupno 20 klubova konferenciji je prisustvovalo 17 klubova, a ostali su opravdali odsustvo.

Generalni sekretar Zvonko Jevremović je predočio klubovima odluke koje je doneo Izvršni odbor Fudbalskog saveza moravičkog okruga koje se odnose na promenu formata takmičenja u sezoni 2023/2024 gde će doći do formiranja jedinstvene lige od 16 klubova, što je u suštini i bila želja klubova, kao i promene u visini paušala i visini cene prevoza.

Utvrđen je sastav lige:

GRUPA “SEVER”:  FK”OVČAR”, FK”MORAVA”, FK”JEDINSTVO”, FK”GORUŠICA”, FK”PRILIKE”, FK”DRAGAČEVO”, FK”PARMENAC”, FK”SLOGA”, FK”ČAČAK 94″, FK”SLATINA”.

GRUPA “JUG”:  FK”RUDAR”, FK”NAPREDAK”, FK”ORLOVAC”, FK”MLADOST”, FK”JEDINSTVO”, FK”ZADRUGAR”, FK”OZREM PMH”, FK”DONJA VRBAVA”, FK”PRIJEVOR”, FK”VELEREČ”.

Liga Moravičkog okruga počeće 20/21.08.2022. godine i u jesenjem delu će se odigrati 14 kola, završno sa 20.11.2022. godine.

Raspored takmičenja biće objavljen na sajtu Fudbalskog saveza Moravičkog Okruga.

Na samom kraju se Predsednik saveza G-din Bošković Draško zahvalio svim prisutnima što su se odazvali na poziv i poželeo im puno uspeha u daljem bitisanju i puno uspeha u novoj takmičarskoj sezoni.

Sportski pozdrav!

FSMO – Fudbalski Savez Moravičkog Okruga

Comments are closed.